Ettevõttest

TerasToorik AS on 2011 aastal asutatud ettevõte, mis on spetsialiseerunud metalli lõikusele, pakkudes ka kõrge kvaliteediga metalli faasimist, painutust ja haaveldamist. Peamisteks müügiartikliteks on lehtterasest väljalõigatud toorikud ja detailid, mida kasutavad metalltooteid, teraskonstruktsioone ja seadmeid valmistavad ettevõtted.

Oleme oma ettevõtte üheks eesmärgiks seadnud tootmise organiseerimise klientidele logistiliselt soodsas asukohas – selleks avasime 2012. aastal uue tootmishoone Rae Tehnopargis, Harjumaal. Terastooriku tootmishoone hea asukoht ringtee ääres tagab lihtsa juurdepääsu kõikidele põhiteedele kõikides Eestimaa peamistes sõidusuundades.

TerasToorik AS faktid:

  • Kaasaegsed, kõrget täpsust ja tootlust tagavad seadmed
  • Tasemel kvaliteet, kiire ja paindlik teenindamine
  • Rohkem kui 200 klienti 7st erinevast riigist
  • Enam kui 9000 teostatud projekti
  • Aastane tootmisvõimsus kuus üle 450 tonni

TerasToorik AS-i asutajateks on kaks 100% Eesti kapitalil töötavat ettevõttet: Viljandi Metall AS, 50% ja Frelok AS, 50%.

Sertifikaadid

Kõrge kvaliteeditaseme tagamiseks on Terastoorik AS juurutanud juhtimissüsteemi standardi ISO 9001 (sertifitseerimine veebruaris 2007) ning tootmisprotsessi kvaliteedistandardi EN 1090 (sertifitseerimine märtsis 2010).